شرح خبر

دریافت اطلاعات کالاهای ورودی از 870 شرکت حمل‌ونقل قبل از اظهار به گمرک

پنجشنبه, ۱۷ فروردین ۱۳۹۶

اطلاعات کالاهای ورودی قبل از اظهار به گمرک از طریق 870 شرکت کشتیرانی و فورواردری به گمرک ارائه می‌شود.



به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، این اطلاعات از طریق مانیفست الکترونیکی دریافت و در سامانه جامع امور گمرکی تجمیع می‌شود و شرکت‌های حمل‌ونقل در صورتی می‌توانند نسبت به صدور ترخیصیه اقدام نمایند که قبلاً اطلاعات محموله‌های خود را از طریق مانیفست الکترونیکی در سامانه جامع گمرکی ثبت کرده باشند. در سامانه جامع گمرکی برخلاف گذشته که اطلاعات مانیفست کالا به صورت دستی و غیرقابل صحت‌سنجی به گمرک ارائه می‌شد، اطلاعات مانیفست کالا قبل از ورود به گمرک به صورت الکترونیک از شرکت‌های حمل‌ونقل دریافت می‌شود.بر



اساس اطلاعات مانیفست الکترونیکی بارنامه به نام صاحبان کالا صادر ونهایتا ترخیصیه از روی بارنامه صادر می شود و یک شماره بارنامه در زمان تسویه حساب به صاحب کالا داده می شود .



به هنگام اظهار الکترونیکی اظهار با همان شماره بارنامه صورت می گیرد و زمانیکه صاحب کالا قصد دارد تا کالای خود را به گمرک اظهار نماید به صورت الکترونیکی با وارد نمودن شماره بارنامه اطلاعات صاحب کالا از روی مانیفست الکترونیکی بر روی اظهارنامه الکترونیکی واردات در سامانه جامع گمرکی می نشیند.



 این اطلاعات پردازش شده ودر انجام تشریفات گمرکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.بر این اساس تمامی شرکت‌های کشتیرانی و حمل‌ونقل دریایی جهت صدور  ترخیصیه ابتدا باید مانیفست کالاهای خود را به صورت الکترونیکی در سامانه جامع امور گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی ثبت نمایند. این کار هم‌اکنون با مشارکت بسیار خوب انجمن کشتیرانی و شرکت‌های حمل‌ونقل دریایی و فورواردرها انجام می‌شود .



در تازه‌ترین آمار تعداد شرکت‌هایی که از طریق مانیفست الکترونیکی اطلاعات محموله‌های خود را قبل از اظهار به گمرک ارسال می‌نمایند به 870 شرکت رسیده است.



 



آخرین اخبار رسمی و واقعی ،انتصابات، اطلاعات وبخشنامه های گمرک را در این کانال می توانید دنبال کنید.



اطلاعات حساب‌های سپرده‌ای اشخاص محرمانه است



 



بانک مرکزی در توضیحاتی اعلام کرد: دستورالعمل بررسی و رسیدگی به تراکنش‌های بانکی مشکوک، صرفا ناظر بر راستی‌آزمایی اظهارنامه‌های مالیاتی بوده و اطلاعات حساب سپرده‌ای اشخاص، محرمانه است.



 



به گزارش خبرنگار مهر، بانک مرکزی با ارایه توضیحاتی نسبت به اطلاعات حساب‌های سپرده‌ای اشخاص، اعلام کرد: همانگونه که بارها از سوی مقامات ارشد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام شده است، اصل محرمانه بودن اطلاعات حساب‌های سپرده‌ای اشخاص نزد بانکها، یکی از اصول اساسی و خدشه‌ناپذیر نظام بانکی کشور است و افشای اطلاعات مالی و بانکی اشخاص، جز به موجب قانون یا دستور مراجع قضایی، ممنوع است.



 



بر همین اساس، بانکها نیز مکلفند اطلاعات حساب‌های بانکی اشخاص را محرمانه تلقی کرده و جز به مواردی که به صراحت قانون، مکلف به ارایه اطلاعات می‌باشند، از ارایه اطلاعات حساب‌های بانکی اشخاص خودداری کنند.



 



خاطرنشان می‌سازد آن چه به عنوان هدف «دستورالعمل بررسی و رسیدگی به تراکنش‌های بانکی مشکوک» مورد نظر است، همانگونه که از عنوان آن نیز برمی‌آید، صرفا ناظر بر راستی‌آزمایی اظهارنامه‌های مالیاتی آن هم به صورت موردی و فقط در مورد تراکنش‌های مشکوک است، تا از رهگذر آن، پرداخت مالیاتی بر مبنای عدالت و میزان درآمدها صورت پذیرد.



 



بنابراین این مهم نباید به هیچ وجه مصداق سرک کشیدن به حساب های بانکی اشخاص تلقی شود. همانگونه که اشاره شد، بانک مرکزی همواره بر محرمانه بودن اطلاعات حساب‌های سپرده‌ای اشخاص تاکید داشته و لذا هموطنان عزیز نباید از این حیث نگرانی و دغدغه‌ای داشته باشند.